Schadl György

Hét végrehajtói pályázat eredményében lehet benne a kezük de állítólag egy oktatási cégtől is kaptak volna egy rakás pénzt és úgy tűnik azon is ügyködhettek hogy zsíros pályázati pénzeket szerezzenek egy kamugyanús vízüzemű motor révén. Kerületben valamint nyaralót Siófokon értesült az RTLhu.


Pin By Klemi On Valosag Igazsag In 2021 Pantsuit Suits Pants

1 day agoRózsa György Fotó.

. Völner Pálnál jó 83 millió de Schadl Györgynél több mint 800 millió forintnyi vesztegetési pénz landolhatott. 1 day ago2016 és 2020 mintegy 19 ingatlant vett Schadl György például lakást a budai Várban Erzsébetvárosban és a XII. Rózsa György őszintén mesélt arról hogy mennyire volt küzdelmes számára a felépülés a combnyaktörésből és azt is elárulta mi segített elérni a teljes gyógyulást.

A lap információi szerint az ingatlanok egy része az önkormányzatoktól került a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar letartóztatott elnökéhez. A 444 birtokába jutott a Schadl-Völner ügy nyomozati irata amelyből arra mutattak példákat hogy Schadl György nem egy embernek intézett olyan protekciót egyetemi vizsgákra amellyel biztos volt az érintettek sikeres vizsgája. Egy további ingatlant még 2013-ban vásárolt meg.

2 days agoSchadl a Völner-ügy egyik kulcsfigurája. Megszólalt egy egyetemi dolgozó a vizsgák SchadlVölner-féle elintézéséről.


Pin On Kiprobalando Projektek

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel